Buiten schilderwerk

Het is belangrijk om het timmerwerk aan de buitenzijde van uw woning, recreatiewoning/chalet en/of bedrijf goed te beschermen tegen invloeden van buitenaf zoals regen, maar ook de hitte. Een goede buitenschilder zorgt er voor dat al uw buiten schilderwerk aan uw woning en/of bedrijf in een perfecte conditie blijft en dat u hiervan jarenlang plezier zult hebben.

Met onze jarenlange ervaring en vakmanschap kunnen wij onze kennis ook op uw woning en/of bedrijf toepassen. Hierdoor creëren wij niet alleen fraai schilderwerk, maar zorgen wij er ook voor dat dit er weer jaren tegenaan kan.

Onderhoud betaalt zichzelf terug

Het is niet genoeg om alleen het buiten schilderwerk op een professionele manier aan te brengen, maar ook om het nodige onderhoud te plegen. Verstandig is om een meerjarenplan op te stellen en het onderhoud over meerdere jaren te verdelen. Zo houden we de kwaliteit van het schilderwerk in de gaten en kunnen tijdig actie ondernemen als dat nodig is. Hierdoor bespaart u onverwachte en/of grote kosten.

Kwaliteit staat voorop

Fleddérus Schilders richt zich op alle aspecten van schilderwerk en onderhoud daarvan. We maken gebruik van de beste materialen en stuk voor stuk zijn wij binnen Fledderus Schilders specialisten op dit gebied.