Decoratiewerken

jugendstill_plafondBij veel mensen is Fleddérus Schilders onder de naam Feniks Decorations bekend om zijn fraaie decoratiewerken. De decoraties, imitaties en reclamewerken van Fledderus Schilders zijn een lust voor het oog.

Decoratie

Met behulp van meestal oude technieken brengen wij in opdracht decoraties aan op “ja, waarop eigenlijk niet”. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Bij decoratiewerken kunt u denken aan een plafond- en/of wandschildering, maar ook aan een jugendstildecoratie, een ornament of een familiewapen. Wij schilderen alles ambachtelijk met de hand.

houtimitatie_3dImitatie

Met schilderstechnieken kunnen wij natuurlijke materialen en structuren nabootsen, zoals onder andere hout, marmer, steen en metalen.

gevelborden_bruin_cafeReclame

Ook kunt u bij Fledderus Schilders terecht voor raam, gevel of andere vormen van reclamewerk.

Wij kunnen authentiek met de hand geschilderd reclamewerk maken. Maar misschien gaat uw voorkeur uit naar strak en modern, zoals bijvoorbeeld uitgevoerd met een zeer hoge kwaliteit vinylfolie.

Specials

Met specials bedoelen wij maatwerk op het gebied van decoraties, imitaties of thema’s. Graag bespreken wij met u op welke wijze u zich wil onderscheiden met een uniek product op maat !

fabriekshalThema’s

Heeft u speciale wensen of ideeën voor de inrichting van een ruimte met een thema, dan bent u bij Fledderus Schilders ook aan het juiste adres. Op dit gebied hebben wij reeds verschillende thema’s mogen realiseren, zoals een bakkerswinkel met authentieke jaren 30 sfeer, maat ook een showroom uitgevoerd in oud industriële vormgeving uit lang vervlogen tijden.

Heel veel is mogelijk, we denken graag met u mee!