Reinigen dakgoten en dakkapellen

Reinigen dakgoten

Het schoonhouden van de dakgoot is van groot belang, zowel voor de dakgoot als voor uw gevel. Vuil dat zich opstapelt in uw dakgoot zorgt er voor dat uw dakgoot loodzwaar word, kapot gaat en dat er lekkages kunnen ontstaan.

Reinigen dakkapellen

Een dakkapel is een geweldige uitvinding en geeft u extra ruimte in uw woning! Helaas is de dakkapel ook een echte vuilvanger, maar doordat de dakkapel zich op grootte hoogte bevind word deze vaak vergeten.

De buitenkant van de dakkapel bestaan meestal uit trespaplaten. Doordat het oppervlak van een trespaplaat een dichte moleculaire toplaag heeft, is het vrijwel ongevoelig voor weersinvloeden. Wanneer het trespa niet of nooit onderhouden wordt vergaat na verloop van tijd de toplaag en breekt het af. Als de toplaag eraf is treed het vocht in de plaat waardoor er binnen lekkages kunnen ontstaan. Dit kunt u voorkomen door het trespa jaarlijks te (laten) reinigen.

Vraag naar onze tarieven voor het reinigen van uw dakgoten, dakkapellen en overige gevelmaterialen (zonweringen, daklijsten, e.d.)