Hoe wij werken

Bij Fledderus Schilders staat persoonlijk contact hoog in het vaandel. Bent u op zoek naar een schilder, behanger of stukadoor dan vragen wij u contact met ons op te nemen, zodat wij u kunnen uitleggen hoe wij werken. Graag maken wij een afspraak met u op de locatie waar het werk moet worden uitgevoerd.

Wanneer het nieuwbouw betreft dan bespreken we aan de hand van bouwtekeningen en/of schetsen wat de mogelijkheden zijn.

Een oriënterend gesprek

Tijdens het oriënterende gesprek nemen we het werk met u door, als ook een mogelijke planning. Op basis van dit gesprek ontvangt u van ons binnen 14 dagen een volledig vrijblijvende offerte.

Het werk begint

Zodra u de (eventueel aangepaste) offerte voor akkoord heeft ondertekend, komen we samen tot een startdatum. Op die datum kan het werk beginnen.

Goede investering

Goed schilderwerk en/of stucwerk is een investering waar u nog jarenlang plezier van zult hebben. Fledderus Schilders staat voor een degelijke afwerking, zodat u de komende jaren geen omkijken naar uw schilderwerk heeft.

Promotie

Mond-tot-mond reclame is voor Fledderus Schilders de belangrijkste vorm van promotie. De kwaliteit van ons werk verzorgt dit proces, naast de borden die u langs de weg ziet wanneer wij aan het werk zijn. Aan de hand van een prettige samenwerking hopen we ook u tot een ambassadeur van onze werkwijze te maken.